Keepersacademie Keepstrong wil blijvend vooruitstrevend en vernieuwend zijn. Een voorbeeld hiervan is de doorlopende keeperstraining gedurende een compleet seizoen.

Wij zijn er voor zowel de enthousiaste beginner als het ambitieuze talent. De inhoud van de cursus sluit daarom aan bij de lichamelijke en mentale mogelijkheden van de leeftijdsfase van de deelnemer. Gedurende de 30-weekse jaarcursus besteden wij uiteraard de meeste aandacht aan de diverse keepersvaardigheden en -technieken. De techniek van ‘het aanvallen van de bal’ loopt als een rode draad door de opleiding. Het is een andere manier van keepen dan de meeste keepers gewend zijn. Je valt zelf de bal aan, in plaats van passief te wachten totdat de bal in je handen komt. Hoe eerder je de bal in je bezit hebt, hoe beter het is. Daarnaast kunnen wij tevens voorlichting geven op het gebied van voeding, blessurepreventie en kleding.

De 30 trainingsdagen zijn ingedeeld in verschillende tijdvakken. Tijdens de winterperiode geven we – als de weersomstandigheden dit vereisen – alternatieve trainingen voor coördinatie, lenigheid, kracht en conditie. Daarnaast besteden we waar nodig ook aandacht aan de theorie van het keepen.

De trainingen staan onder leiding van goed opgeleide en gediplomeerde trainers. Een training duurt anderhalf uur. Deelnemers kunnen bij inschrijving een voorkeur aangeven voor training op de vrijdagavond of op de zondagochtend.
 We houden de trainingsgroepen klein, waardoor de keepers vaak aan bod komen en veel kunnen herhalen. Plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Bij alle trainingen is het intensief werken, maar er wordt ook veel gelachen. Want in een goede sfeer leer je natuurlijk beter.

Wij willen de keeperscursus bereikbaar houden voor iedereen. Daarom beperken wij de hoogte van de jaarcontributie.

Als je zin hebt, kom dan gerust een keer kijken hoe wij trainen. Dan kun je met eigen ogen zien dat wij er voor álle keepers zijn!

Zijn er bij je club ook andere keepers geïnteresseerd? Laat het ons weten! Wellicht dat we een aanbod op maat kunnen realiseren.

Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De inschrijvingstermijn sluit op 3 september.

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname per mail.
Minimumleeftijd voor de vrijdagavond is 10 jaar, voor de zondagochtend 8 jaar.
Het cursusgeld bedraagt € 375,– voor 30 cursusdagen van 1,5 uur. Betaling van het cursusgeld geschiedt op basis van een automatische incasso in 4 termijnen, te weten 1e termijn € 125,– op 15 oktober, tweede termijn € 100,– op 15 december, 3e termijn € 75,– op 15 februari en 4e termijn € 75,– op 15 april.
Alle nieuwe deelnemers worden verplicht om het basis kledingpakket aan te schaffen.
Informatie over dit kledingpakket vindt u onder het menu “Kledingpakketten aanschaffen”.
Inschrijven voor de nieuwe cursus kan tot 3 september aanstaande, maar hou in de gaten: vol = vol. Dus wil je verzekerd zijn van een plaats, reageer dan zo snel mogelijk.
De cursus heeft een vrijdagavond- en een zondagmorgengroep. Vermeld duidelijk op het inschrijfformulier wat je voorkeur is.
De startdata van de nieuwe cursus zijn vrijdag 17 en zondag 19 september.
Alleen in bijzondere gevallen kunnen keepers worden toegelaten nadat de cursus is gestart. Je kunt een verzoek hiervoor indienen door een mail te sturen naar info@keepstrong.nl te sturen.
Indien je bezwaar hebt dat er foto’s van jou geplaatst worden op de website van de keepersacademie, kun je dit vooraf schriftelijk melden bij de secretaris van de keepersacademie. Indien u géén melding hiervan doorgeeft gaat u automatisch akkoord.

Goed om te weten :

* De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst
* Deelname is voor eigen risico
* Aanschaf kledingpakket is verplicht bij eerste deelname m.u.v. deelname aan Zomerstage.
* Na ontvangst van de aanmelding wordt een ontvangstbevestiging gestuurd
* Pas na ontvangst van de definitieve bevestiging door onze secretaris is inschrijving definitief
* De kosten , die in 4 termijnen dienen te worden voldaan, worden via automatische incasso geïnd
U ontvangt na de definitieve bevestiging een formulier van onze penningmeester, waarop u toestemming
kunt verlenen voor de automatische incasso, met daarop vermeld de betreffende data van incasso.
* U gaat akkoord met de algemene regels en geeft toestemming voor fotografie en akkoord privacyverklaring

Meld je aan


    JaNee

    Deel met je vrienden