Keepstrong organiseert ook dit jaar weer een Zomerstage, als afsluiting van dit huidige seizoen in de maanden juni en juli. Op vier vrijdagavonden komen alle aspecten van het keepen aan de orde en kun je in kleine groepen kennismaken met onze trainingsmethode. Data: 24 juni en 1, 8 en 15 juli. Aanvang: 19.30 uur.

Voor wie is de Zomerstage interessant?

  • Sommige keepers  willen aan het eind van het seizoen nog even doortrainen zodat de tijd tot de nieuwe voorbereiding niet te lang is. De Zomerstage biedt hen deze mogelijkheid om door te gaan trainen en hun techniek en inzicht verder uit te breiden, en daarna van een vakantie te genieten.
  • De Zomerstage is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het keepen en om uit te zoeken of je het leuk zou vinden om keeper te worden.
  • Misschien weet je nog niet zeker of je onze jaarcursus wilt volgen? Tijdens de vier cursusdagen van de Zomerstage maak je kennis met onze trainingsmethode en onze trainers, waardoor je een goed beeld krijgt wat Keepstrong te bieden heeft. Na de stage kun je alsnog besluiten je in te schrijven voor onze jaarcursus.

De ervaring van vorige edities van de Zomerstage leert dat de deelnemers deze met veel plezier, inzet en interesse hebben gevolgd. Kosten voor de gehele stage: € 60,–.

 Inschrijven via e-mail: max.hoeke @hotmail.com

Meld je aan


    JaNee

    Deel met je vrienden