Keepstrong organiseert ook dit jaar weer een Zomerstage, als starter voor het seizoen ’23/’24. Op vier vrijdagavonden komen alle aspecten van het keepen aan de orde en kun je in kleine groepen kennismaken met onze trainingsmethode. Data: 25 augustus en 1, 8 en 15 september 2023. Aanvang: 19.30 uur.

Voor wie is de Zomerstage interessant?

  • Sommige keepers krijgen aan het begin van het seizoen nog geen keeperstraining, maar willen wel graag goed beslagen ten ijs komen in de eerste fase van de competitie. De Zomerstage biedt hen deze mogelijkheid om te trainen en hun techniek en inzicht verder uit te breiden (of op te frissen), en een mooie start van de competitie te maken.
  • De Zomerstage is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het keepen en om uit te zoeken of je het leuk zou vinden om keeper te worden.
  • Misschien weet je nog niet zeker of je onze jaarcursus wilt volgen? Tijdens de vier cursusdagen van de Zomerstage maak je kennis met onze trainingsmethode en onze trainers, waardoor je een goed beeld krijgt wat Keepstrong te bieden heeft. Na de stage kun je alsnog besluiten je in te schrijven voor onze jaarcursus.

De ervaring van vorige edities van de Zomerstage leert dat de deelnemers deze met veel plezier, inzet en interesse hebben gevolgd. Kosten: € 70,–.

 Inschrijven kan via e-mail: info@keepstrong.nl

Meld je aan


    JaNee

    Deel met je vrienden